Groningen Uçak Bileti

Groningen Hakkında

Temel Bilgiler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Hollanda Schengen vize sistemine dahil olan ülkelerdendir.

Her başvuru için 2 (6 aydan eski olmayan, arka fonu beyaz biometrik) fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu Türkçe İngilizce olarak hazırlanmıştır.


Özel Bilgiler

Yeşil pasaport sahiplerinin Hollanda Vizesi ihtiyaci yoktur.

Hollanda Vizesi başvuruları VFS global aracılığı ile randevu alınarak İstanbul, Ankara ve İzmir' den yapılmaktadır.

Evlilik, boşanma gibi nedenlerden dolayı soyadı değişikliği yaşamış olan kişilerden güncel soyadlarının kullanıldığı pasaport ile Hollanda vizesi müracaatı yapmalıdırlar.

Hollanda Vizesi Özel başvurusu için VFS VIP Servisi uygulamasından 50 Euro karşılığında yararlanılabilir ancak bu tercih işlem sürecini ve kararını etklemez.

Ayrıca çok yoğun kişiler için VFS Mobil Biyometri Servisi ile de (ücretli) Vize Başvuru Merkezi’ne gelmeden parmak izi verilebilir.

Hollanda Vizesi için gerekli seyahat sağlık sigortası tüm seyahati süresi kapsayan, kaşe ve imzalı orjinal olarak sunulmalıdır.

Hollanda vizesi Başvuru dilekçesi İngilizce veya Flemenkçe olmalıdır.

Uçuş ve Otel rezervasyonu ibraz edilmelidir, ayrıca kontrol edileceğinden doğru rezervasyonun olması önemlidir.

Hollanda'da ki Aile ziyaretleri için Hollanda'dan belediye onaylı orjinal davetiye alınmalıdır.

Önemli Not:

Hollanda Vize formu online doldurulmalıdır. https://consular.mfaservices.nl/schengen-visa/SNGQMZ/form/Advisor/Advisor/Advisor

Aile ile seyahatlerde yapacaklardan veya akraba ziyareti amaçlı geziye katılacaklardan Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, doğum kayıt örneği ve evli kişilerden ise evlilik cüzdanı belgelere eklenmelidir.


Turist Vizesi

İşlem süresi: 7-12 gün

Vize Ücreti : 510 TL

  • Başvuru sırasında gerekli belgeler
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası

Ticari Vize

İşlem süresi: 7-12 gün

Vize Ücreti: 510 TL

  • Başvuru sırasında gerekli belgeler
  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu
  • Seyahat sağlık sigortası

Öğrenci Vizesi


Konsolosluk

Adres: Uğur Mumcu Cd No:16 G.O.P. Ankara

Tel: +903124091800

Faks: +903124091820

E-posta: ank@minbuza.nl

Website: www.nl.org.tr


Fahri Konsolosluk

Hollanda Ülke Bilgileri

Resmi Adı: Hollanda Kralliği (NL)
Kıta: Batı Avrupa (Avrupa)
Başkenti: Amsterdam
Telefon Kodu: +31
Para Birimi: EUR (Euro)
Konuşulan Diller: Flemenkçe, Frizye Dili

Groningen Hava Durumu

Groningen
NL .
14 °c
açık
2019-05-26 12:00:00

11 °c
11 °c
2019-05-27 12:00:00

10 °c
10 °c
2019-05-28 12:00:00

11 °c
11 °c
2019-05-29 12:00:00

9 °c
9 °c
2019-05-30 12:00:00

11 °c
11 °c

Diğer Hollanda Destinasyonları

Etkinlikler