Uçaklarda Kesintisiz İnternet

THY "Gate to Gate" sistemiyle uçaklarda kesintisiz internet deneyimi sunuyor

THY uçakta kesintisiz internet haberine ilişkin bu içeriği sizler için derledik. Hepimiz seyahatlerimiz boyunca internete bağlı kalmak, sosyal dünyadaki yaşantımızı devam ettirmek ya da işimizle ilgili detayları tamamlamak isteriz. Kişisel uçuşlarımızda, ailemizle ve diğer tüm sevdiklerimizle güzel anlarımızı paylaşmak; seyahatlerimizden hatıralar iletmek hepimizi mutlu eder. Bunun yanı sıra iş seyahatlerimiz için de internet aslında vazgeçilmezlerimiz arasında. Özellikle uçuş süresi uzun olan kurumsal seyahatlerde uçak içi internet seyahat edenler için kritik. Bu nedenle aşağıdaki haberin hepimizi mutlu edeceğini düşünüyoruz. 

THY uçakta kesintisiz internet haberine ilişkin açıklama

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklama şu şekilde; THY misafirlerine beklentilerinin ötesinde seyahat deneyimi yaşatmayı hedefliyor. 131 uçağında kesintisiz internet deneyimi sunarak, seyahat edenlere farklı bir uçuş yaşatıyor. İnternet hizmetini 2011'den itibaren havada da sunan THY, daha önce uçak 10 bin feete yükseldiğinde aktif olan internet servisini, artık kapı kapandığı anda başlatıp varış havaalanında kapı açıldığı ana kadar kesintisiz sürdürüyor. Gate to Gate sistemi, Mayıs ayı itibarıyla 74'ü dar, 57'si geniş gövde olmak üzere 131 uçağında devreye alan THY, bu sistemi filosunda internet hizmeti sunduğu diğer uçaklara da kademeli olarak uygulayacak.

Yeni teknolojilerle uçakta kesintisiz internet deneyimi

Türk Hava Yolları şöyle açıklıyor: "Yeni teknolojiler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz" THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yeni teknolojiyle yolcularına sundukları bu hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni teknolojiler üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Bolat, "Dünyada en çok ülkeye uçan ve uluslararası bağlantıları en kapsamlı şekilde sağlayan havayolu olarak internet kapsama alanımızı genişletmekten mutluluk duyuyoruz. Bulutların üzerinde, misafirlerine yalnızca yer kürenin değil sanal dünyanın imkanlarını da en iyi şekilde sunan havayolu olmak için yeni teknolojiler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. (AA) 

Detaylı bilgi ve taksitli uçak bileti için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.

Sıkça sorulan sorular

Uçakta internet kullanabilir miyim?

Türk Hava Yolları uçakta kesintisiz internet projesi ile uçaktayken internet kullanımı yapılabiliyor. Telefon, bilgisayar ya da ipad için uçakta interneti özgürce kullanabiliyorsunuz.

Uçakta Whatsapp, İnstagram kullanılır mı?

Türk Hava Yolları uçakta kesintisiz internet projesi kapsamında istediğiniz şekilde interneti özgürce kullanabilirsiniz. Uçakta whatsapp kullanımı ya da uçakta instagram kullanımı uçakta internetin kesintisiz olmasıyla mümkün!

Uçakta internet çekiyor mu?

Türk Hava Yolları uçakta kesintisiz internet projesi ile uçaktayken internet çekiyor. Bilgisayar, telefon ya da ipad için uçakta interneti özgürce kullanabiliyorsunuz.