Türk Hava Yolları: %50 Öğrenci İndirimi

İç Hat %50 Öğrenci İndirimi

Türk Hava Yolları öğrenci kampanyası başlattığını duyurdu. Bizler de bu haberi aşağıdaki içerikte sizlerle paylaştık.

Öğrencilere özel 19 Mayıs’ta biletinizi alın, yurtiçi seyahatlerinizde %50 indirimli uçun!

Biletleme dönemi19 Mayıs 2023
Seyahat dönemi01 Haziran 2023 – 31 Aralık 2023

Kural ve koşullar

  • Kampanya 19 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak satış ve biletlemelerde geçerli olmak üzere, 01 Haziran 2023 – 31 Aralık 2023 tarihinde uygulanacak uçuşlar için geçerlidir.
  • Kampanya tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Ekonomi Kabin uçuşlarda  tüm paketlerdeki net ücretler üzerinden % 50 öğrenci indirimi olarak uygulanacaktır, vergi ve harçlar dahil değildir.
  • Kampanya 23 Haziran 2023 – 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde geçerli değildir.
  • Kampanya Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Codeshare seferlerde geçerli değildir.
  • Öğrenci avantajlarından sadece Miles&Smiles üyesi öğrenciler yararlanabilir. Üye olmayan kişilerin kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle Miles&Smiles üyesi olmaları gerekmektedir. Miles&Smiles üyelik numarası “Öğrenci Başvuru Formu” doldurulurken girilecektir.
  • Miles&Smiles üyeliği bulunan/oluşturan ve Türkiye’de okuyan T.C. vatandaşı öğrenciler Miles&Smiles üyelik hesapları içerisinde “Kişisel Bilgiler” alanında bulunan “Öğrenci” seçeneğini işaretlemesi gerekmektedir. Bu alan işaretlendikten sonra sistem üzerinden kontroller sağlanacak ve öğrenci statüsünde işlem yapabileceği teyit edilecektir. Öğrenci statüsü onaylanan kişiler avantajlardan faydalanmaya başlayabilir.
  • İç hat uçuşlarında öğrenci avantajlarından 13-25 yaş arası öğrenciler faydalanabilmektedir.
  • Online kanallardan alınacak bilet için Miles&Smiles üyelik girişi yapılmalı ve bilet seçimi yapılacak esnada yolcu tipi “öğrenci” olarak seçilerek işleme başlanmalıdır. Miles&Smiles üyelik girişi yapılmadığı takdirde avantajlardan yararlanılamamaktadır.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.