THY: 2023 Yılı Kudüs Özel Fiyatlar!

Türkiye Çıkış ve Varışlı Akabe ve Kudüs Özel Ücretleri

Hac ve Umre acentelerimiz için 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli, Türkiye çıkış ve varışlı Akabe ve Kudüs Özel Ücretleri'ne ait uygulama dönemi ve koşulları için aşağıdaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Uygulama Kuralları : 1. AQJ ve TLV ücretleri ½ olarak birleştirilebilir. Ekonomi ve busines ücretler ½ olarak birleştirilebilir. 

2. İç hat aktarma noktasında 24 saatten fazla duraklama yapılamaz. 

3. Gruplar için ücretsiz bilet uygulaması yapılmayacaktır. 

4. Serbest bagaj hakkı 30 kg olarak uygulanacaktır. 

5. TLV ya da AQJ’de en az kalış süresi 2 gün, en fazla kalış süresi 21 gün olacaktır. 

6. Grup biletlerinde kural gereği birlikte seyahat zorunluluğu bulunmaktadır. 

7. Grup sayısının 10 kişinin altına düşmesi durumunda grup ücreti ile biletleme yapılamayacak, rezervasyon iptal edilecektir. 

8. Çocuk/öğrenci/engelli indirimi (%25) ve bebek indirimi (%90) uygulanacaktır. Öğrenci indirimi için (13-25 yaş) geçerli öğrenci belgesi sisteme yüklenerek; engelli indirimi için geçerli indirim belgesi yüklenerek Miles&Smiles üyeliği tanımlanmış olmalıdır. 

9. Biletlenmemiş rezervasyonlar için tarih değişikliği yalnızca gidiş ya da dönüş seferinde revize şeklinde yapılabilir. 

10. Biletleme gerçekleştikten sonra değişiklik (tarih/parkur/isim) ve iade yapılmayacaktır. Sadece dönüş tarih değişikliğine 30 USD değişiklik ücreti karşılığında, grup sayısının %10’unun aşılmaması şartıyla izin verilir. 

11. Sadece biletlenmiş gruplarda, vize alınamaması nedeniyle yapılacak iptallerde, grup sayısının %10’unu aşmamak koşuluyla, vize reddinin belgelenmesi halinde ret alan yolculara bilet ücretinin tamamı iade edilecektir. (İç hat seyahati başlamış biletler iade edilmeyecektir.) 

12. Özel ücret seviyelerinden konfirme edilmiş grupların ilk uçuştan 60 gün önce tamamen iptali halinde herhangi bir ceza uygulanmaz ve depozito alınmış ise kesinti yapılmaksızın iade edilir. 

13. Grubu konfirme edilen acente, grubun tamamını ilk uçuşa 60 gün ve daha az süre kala iptal eder ise depozito bedelinin tamamı için EMD düzenlenerek cezai işlem uygulanır. 

14. İlk uçuşa 60 gün ve daha az süre kala grubun kısmi iptali durumunda; iptal oranı grup kişi sayısının %25’i ve üzerindeyse boş koltuk cezası olarak kişi başı depozito bedeli tahsil edilir. 

15. Konfirme rezervasyonlar için opsiyon ve depozito uygulamamız aşağıdaki şekilde olacaktır : 

• Bildirilen opsiyon sürelerinde tüm işlemler tamamlanmalıdır. 

• Uçuşa 15 gün kala net sayı ile birlikte isim listesinin tamamı ve iç hat bağlantı talepleri bildirilmelidir. İsimsiz yer tutulmayacaktır. 

• Uçuşa 7 gün kala biletlemenin tamamlanmış olması gerekmektedir. 

• Biletlenecek gruplar için hesap taleplerinin saat 12.00’ye kadar, biletlemenin tamamlanması için dekontların saat 16.00’ya kadar tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.

• Rezervasyonlarda yapılacak düzenlemelerin biletleme tarihinden en az bir gün önce tamamlanmış olması gerekmektedir. Biletleme tarihinde iletilecek talepler işleme alınmayacaktır. 

• Uçuşa 3 gün ve daha az süre varsa Kudüs özel ücreti ile yer talebinde bulunulmayacaktır. 

? Talep edilen ve konfirmesi alınan yerlerin (son 60 güne kadar yapılan iptaller hariç) biletleme oranının en az %75 olması durumunda yolcu başına skala teşvik uygulaması aşağıdaki tabloya göre yapılacaktır:

Detaylı bilgi için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.