• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Kampanyalar / 
  • Temmuz Ayı Yurt Dışı Uçak Biletlerinde Öğrencilere Özel 400 TL İndirim

Temmuz Ayı Yurt Dışı Uçak Biletlerinde Öğrencilere Özel 400 TL İndirim

Yurt Dışı Uçak Biletinde Öğrenci İndirimi

Sevgili öğrenciler! Yaz tatili için yurt dışına uçmak isteyenlere müjde! Temmuz sonuna kadar öğrencilere özel 400 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Sizlere bütçenizi korurken hayal ettiğiniz destinasyonlara ulaşma imkanı sunuyoruz.

Avrupa'nın tarihi şehirlerini keşfedin, tropik cennetlere yolculuk yapın veya uzak doğunun gizemli kültürünü deneyimleyin. Seyahat etmek için en iyi zamanı yakalayın ve sınırlarınızı genişletin.

Öğrenci kimliğinizle hemen rezervasyon yapın ve indirimli uçak biletlerimizden yararlanın. Seyahat planlarınızı gerçeğe dönüştürmek için erken rezervasyon yapmanızı öneririz, çünkü kontenjanlarımız sınırlıdır.

Unutmayın, hayatınız boyunca unutamayacağınız anılar biriktireceğiniz bir seyahate çıkmak için tek yapmanız gereken hemen harekete geçmek. Öğrencilere özel indirimimizle bütçenizi rahatlatın ve unutulmaz bir yaz tatili geçirin.

Yurt dışı uçuşlarında 400 TL indirim fırsatını kaçırmamak için hemen biletinizi alın! Seyahatinizin tadını çıkarırken cebinizdeki ekstra tasarrufun keyfini sürün. Unutulmaz bir yaz macerası sizi bekliyor!

Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.