• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Genel / 
  • Kış Oteli: Le Meridien Bodrum Beach Resort

Kış Oteli: Le Meridien Bodrum Beach Resort

Le Meridien Bodrum Beach Resort Kasım ve Aralık ayında sizlerle...

Kasım, Aralık etkinliklerinizde de misafirlerinizi otelimizde ağırlamaktan her zaman memnuniyet duyarız.


Bodrum Yarımadası’nın en ayrıcalıklı koyunda, kendi doğal izole alanını sağlayan 83 dönüm arazi üzerinde, muhteşem bir doğaya sahip ve Dünya’nın en büyük otel zinciri olan Marriott otel grubuna bağlı Le Meridien Bodrum Beach Resort, Bodrum seyahatlerinde değerli misafirlerinizi ağırlamayı heyecanla beklemektedir. Kendine ait koyda 650 m kum sahili bulunan tesisimiz Bodrum – Milas Havalimanı’na sadece 20 dakikalık mesafede bulunarak da Bodrum’da havalimanına en yakın 5 yıldızlı tesis olup; toplamda da rezidans ve villaları dahil olmak üzere 137 odadan oluşmaktadır. 

Bootcamp Etkinlikleri

Tamamı nefes kesen panoramik manzaralı, şık, zarif, kaliteli anlar ve kusursuz konfor için stilize edilmiş odalar, süitler, rezidanslar ve villalar ile uluslararası standartlarda lüks bir deneyim sunuyor. 

Otelimiz Kasım – Aralık aylarında da hizmet vermekte olup; farkı yoga, meditasyon, mindfullness, bootcamp etkinlikleri ile misafirlerini ağırlamaktadır.


Le Meridien Bodrum Beach Resort Doğa ile İç İçe

Ayrıca Le Meridien Bodrum Beach Resort içerisinde yer alan, doğaya ve insana saygıyla benzersiz bir şekilde tasarlanan ve her noktasında huzuru ve rahatlamayı hedefleyen Vitalica Wellness bütünsel bir dizi güzellik bakımını ve unutulmaz deneyimleri yaşatmaktadır. Vitalica Wellness, tesisin son teknolojiye sahip mekanlarında holistik klinik tedavilerin uygulandığı, dünyanın öncü sağlıklı yaşam kliniklerinden biridir; bütünsel tıbbi muayene , detaylı analiz, beş farklı detoks ve wellness beslenme programları / bakımları / terapileri, stüdyo çalışmaları gibi seçkin ve kişiye özel hizmetleri sunmaktadır. 

Günümüzde sağlık önemli bir konu olduğu için özellikle kış aylarına girmeden sağlığımıza yapılan yatırım önemli bir değerdir. Vitalica Wellness da tam da bu noktada bağışıklık güçlendirici uygulamalar sunmaktadır. Misafirlerimiz Bodrum Vitalica Wellness’te hem keyifli bir tatil yapabilir hem de kendilerini yenilemiş olurlar. Mottomuz ‘’Hastalıkları önlemek tedavi etmekten daha önemlidir’’