• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Vize / 
  • Küba Vizesi Nasıl Alınır?

Küba Vizesi Nasıl Alınır?

Küba Vizesi Nedir?

Küba vizesi nasıl alınır herkesin merak ettiği sorulardan biri. Biz de bu sorunun yanıtını içeriğimizde sizlere sunmak istedik.

Küba vize başvuruları Küba Ankara Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş ve TURSAB A Grubu seyahat acentesi işletmesine sahip Turizm acenteleri tarafından kabul edilmektedir. Kardeş kuruluşumuz Viking Turizm, Küba vize işlemleri için akreditedir ve Turistik Küba vizesi vermeye yetkisi bulunmaktadır.


Küba Vize Başvurularında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

-Pasaport süresi planlanan seyahat dönüş tarihi itibari ile en az  6 ay ile 1 yıl aralığında olmalıdır.

-Pasaport üzerinde (resimli sayfa) kimlik bilgilerinin ve biometrik verilerin yer aldığı sayfa üzerinde tahribat, leke ve veri kaybına neden olacak sıvı teması olmamalıdır.

-Vize başvurusu için fotoğraf arka fonu beyaz biometrik olmalı ve son 3 aydan güncel olmalıdır.

-Küba vizeleri pasaporta yapıştırılmaz ve yapışkansız sticker şeklinde verilmektedir, bu uygulamanın asıl amacı pasaportunda Küba vizesi veya giriş kaşesi bulunan kişilere Amerika vize işlemlerinde uygulanan kısıtlamadan kaynaklıdır.


Küba Vize Ücreti Ne Kadar?

Küba vize ücreti 50 Euro olarak belirlenmiştir. Bu ücret belli bir standarda göre belirlenmiştir. Siz de Küba'ya gitmek için bir vizeye ihtiyaç duyuyorsanız, her zaman bizi arayabilirsiniz. Küba vize ücretleri hakkında güncel bilgi için 0212 324 2828 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz.

Küba Vizesi İçin Gerekli Şartlar

-T.C vatandaşı olmak ve en az 6 ay ile 1 yıl aralığında geçerliliği bulunan pasaporta sahip olmak,

-Turistik amaçlı ve 30 günü geçmeyecek bir seyahat programı olmalıdır.
Bu şartlara uyumlu olduğunuz takdirde Küba Vizesi için başvuru yapabilirsiniz.

Küba Vizesi İçin Gerekli Belgeler

-Geçerliliği bulunan pasaport aslı

-1 Adet arka fonu beyaz biometrik fotoğraf

-Otel ve Uçak rezervasyonu gerekli belgeler arasında yer almaktadır. Belgelerinizi eksiksiz tamamladığınızda bize ulaşabilir, konu hakkında destek alabilirsiniz.

Tüm yolcuların Küba'ya giriş için  online formu doldurmaları gerekmektir. Konuyla ilgili sorunuz olursa 0212 334 2828 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz.