• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Covid 19 / 
  • Kışın Avrupa'da Sıcak Olan Yerler

Kışın Avrupa'da Sıcak Olan Yerler

Kışın Avrupa'nın Sıcak Yerleri

Kışın daha sıcak yerler için harika planlar yapabileceğiniz bir yazı ile karşınızdayız.  Henüz nereye gideceğinize karar vermediyseniz kışın Avrupa’da sıcak olan yerler içeriğimize göz atmalısınız. 

Kış aylarında bir tatil planı yapmayı düşünebilirsiniz. Eğer hazırlığınız yoksa sizin için derlediğimiz yerleri dikkate alarak keyifli bir tatil planlayabilirsiniz. Seyahat planınıza uçak bileti rezervasyonu yaparak başlayabilirsiniz. Bu sayede uygun uçak bileti fırsatlarını kaçırmamış olursunuz. Seyahat planlamasından önce nereye gitmeye karar vereceğinize yardımcı olacak bazı uçuş noktalarını derledik. Hem daha uygun fiyatlarla yurt dışı uçuş noktaları görebilirsiniz hem de dilediğiniz yerleri görerek tatilinizin tadını varabilirsiniz. Henüz uygun uçak bileti almamış seyahat severler için gidebileceğiniz destinasyonlar hakkında bir araştırma yaptık. Kışın Avrupa’da sıcak olan yerler için seyahat edebileceğiniz en iyi rotaları listeledik. Bu listemizde tatil için gezebileceğiniz pek çok cazip rota mevcut. Şimdiden seyahat planı yapıp kış aylarını daha sıcak bir bölgede geçirmek istiyorsanız kesinlikle içeriğimiz tam size göre. Bu yazımızda en iyi Avrupa uçuş noktalarını, nerelere gidilmelidir gibi önemli noktaları sizler için araştırdık. Her dönem taksitle uçak bileti için yeni fırsatlarbulabileceğiniz en iyi bölgeleri bir araya getirdik. Merak ettiğiniz bütün detaylar yazımızda sizleri bekliyor.

1) Marsilya, Fransa

Fransa’nın önemli limanı Marsilya, pek çok kültürün etkileşimin fazla olduğu sıcak ve samimi bir Akdeniz şehridir. Marsilya’ya vardığınızda Akdeniz’in mükemmel gün batımını seyretmek için Notre Dame de la Garde Katedrali’ne çıkabilirsiniz. Aynı zamanda Fransız usulü fırınlardan nefis ekmek ve kurabiyeler alabilirsiniz. Kış dönemi için sıcak bir rota istiyorsanız Corniche’de vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca vaktiniz varsa Montpellier ve Aix-an Provance gibi şehirleri ziyaret etmenizi öneririz. Siz de Fransa uçak bileti satın almadan önce bölgeyi listenize eklemeyi unutmayın.

2) Madrid, İspanya

İspanya denilince ilk akla hemen Barselona gelmemeli. Mükemmel bir tatil yapmak isterseniz istikamet kesinlikle Madrid. Rengârenk ve hareketli bir karaktere sahip olan bölgede çok iyi vakit geçireceksiniz.  Gün içerisinde Madrid Plaza Mayor (Büyük Meydan) üzerindeki harika binaları görmek, tanınmış müzeler olan Prado ve Reina Sofia’yı görmek ve geceleri Madrid’in renkli hayatını keşfetmek harika bir deneyim olacaktır. Elbette kentin bohem tarafı olan Lavapies bölgesine giderek filmlerde gibi hissetmeyi unutmayınız. Yılın hangi zamanında giderseniz gidin Madrid’i çok seveceksiniz. Dünyanın en renkli bölgelerinden biri olan Madrid’e seyahat etmeyi planlıyorsanız İspanya uçak bileti almadan önce mutlaka İspanya listenizde olmalı.

3) Berlin, Almanya

Son dönemlerin en popüler şehirlerinden biri olan Berlin’i kesinlikle seyahat listesine eklemelisiniz. Avrupa’nın her yerinden insanların akın ettiği bölge tam anlamıyla hikâyelerle dolu bir yer. Berlin, çalkantılı geçmişine kıyasla bugün özgürlüğün önemli merkezlerinden biridir. Bunun yanı sıra Mitte bölgesini gidip modern sanat galerilerini gezmeden şehirden ayrılmamalısınız. Siz de bu güzel şehri görmek için Almanya uçak bileti rezervasyonunu erkenden yaptırmalısınız.

4) Prag, Çek Cumhuriyeti

Avrupa’nın en gözde ve gotik kentlerinden olan Prag, kış döneminde ayrı bir güzel oluyor. Özellikle kış aylarında şehirde bambaşka bir atmosfer ortaya çıkıyor. Oldukça fazla görülecek yere ev sahipliği yapan kenti, kış rotanıza mutlaka dâhil etmelisiniz. Siz de taksitle uçak bileti satın almadan önce bölgeyi listenize eklemeyi unutmayın. Prag’a gitmeden önce fırsatlardan yararlanabileceğiniz Çek Cumhuriyeti uçak bileti rezervasyonunuzu yaptırmalısınız.

5) Hallstatt, Avusturya

Canlı bir kartpostal gibi güzelliği sahip olan Hallstatt her dönem dikkat çeken bölgelerden biridir. UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Hallstatt göl kenarında yer alan oldukça şirin bir bölgedir. Civarında yer alan Salzburg Dağı ile daha ihtişamlı görünmektedir. Masalsı evlerinin içinde gezerken sislerin arasından görünen Alpler’e hayran kalacaksınız. Her insanın yaşamında bir defa görmesi gereken Hallstatt yalnızca bölge halkını değil turistleri de oldukça fazla etkilemiştir. Dolayısıyla Çinliler de küçük bir Hallstatt olsun istemişlerdir. Bu yüzden Guangdong’daki Huizhou kentinde Halstatt kasabası oluşturmuşlardır. Tavsiyemiz Hallstatt’a gitmeden önce fırsatlardan yararlanabileceğiniz Avusturya uçak bileti rezervasyonunuzu yaptırmak.

Seyahatlerinizle ilgili detaylı bilgi ve uygun uçak bileti için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan faydalanabilirsiniz.