• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Covid 19 / 
  • İstanbul Havalimanı'na Girişte Bilet Kontrolü Kaldırıldı

İstanbul Havalimanı'na Girişte Bilet Kontrolü Kaldırıldı

İstanbul Havalimanı Girişinde Bilet Kontrolü Olmayacak mı?

Artan Covid 19 vakaları nedeniyle alınan önlemler her geçen gün çeşitleniyor ve artıyor. Bu tedbirlerle birlikte herkesin ortak amacı Covid 19’dan uzaklaşmak…

Yeni bir Covid 19 tedbiri ile alınan kararı sizlerle hızlıca paylaşmak istedik. Geçtiğimiz günlerden itibaren artık, İstanbul Havalimanı girişinde, hastalık nedeniyle uygulanan bilet kontrolü uygulaması olmayacak. Bilet kontrolü olmadan giriş yapabileceksiniz. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’nın açıklamasına baktığımızda: hem gidiş hem de plaza katındaki kapılarda geçerli bilet kontrol uygulamasının kaldırılmasıyla terminal binası herkesin hizmetine yeniden açıldı.

Havalimanına gelen karşılayıcılar ve uğurlayıcılar artık 1, 3, 4, 5, 9 ve 13 numaralı kapılardan terminal binasına girebilecek. Biliyorsunuz ki bu durum yolcuların uçuş öncesinde havalimanına giriş sürelerini etkiliyordu. Geçtiğimiz günlerde alınan kararla beraber uygulamanın son bulmasıyla İstanbul Havalimanı’nda normalleşme sürecinde yeni bir adım daha atılması amaçlanıyor. Umarız salgından uzakta, harika seyahatlere hep beraber çıkabiliriz.  İstanbul Havalimanı bilet kontrolü hakkında detaylı bilgi için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan bilgi alabilirsiniz.