• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Vize / 
  • İngiltere Vize İşlem Süreleri

İngiltere Vize İşlem Süreleri

İngiltere Vize Başvuruları Ne Kadar Sürede Sonuçlanır?

İngiltere vize başvuruları pandemi koşulları sebebi ile fiziki başvuru yapıldıktan sonra ortalama olarak 1,5 – 2 ay aralığında sonuçlanmaktadır. Ekspres vize uygulamaları mevcut koşullar kapsamında kaldırılmış olup seyahat planlamaları bu bilgiye istinaden düzenlenmelidir.


İngiltere Pasaportsuz Başvuru (Passback) Nasıl yapılır?

İngiltere vize işlemlerinin uzun sürmesi sebebi ile olası seyahatler için pasaportsuz başvuru seçeneği bulunmaktadır, pasaportsuz başvurular 910 TL ücrete tabii olup vize işlem sürecinin pasaportsuz olarak tamamlanmasına imkan sağlamaktadır.

Vize işlem süreci tamamlandıktan sonra pasaport başvuru merkezine teslim edilebilir ve pasaport teslim edildikten sonra pasaport teslimatı ortalama 2-3 iş günü sürmektedir.

İngiltere vize işlem sürecinin uzun sürmesi sebebi ile alternatif olarak 2. geçerli pasaportu olan başvuru sahipleri yedek pasaportu ile başvuru yapabilir veya 2. pasaport alıp bu şekilde başvuru yapabilirler.

İngiltere vize işlemleri pasaportlu olarak başvuru yapıldıktan sonra işlemler devam ederken mevcut pasaportun gerekli olması durumunda pasaportsuz başvuru seçeneğinden Passback (910 TL ) ücreti ödenerek pasaport teslim alınabilir ve işlem süreci pasaportsuz olarak devam ettirilebilir.


İngiltere Pasaportsuz Vize Başvuru Fiyatları

İngiltere vize işlemlerinin genellikle uzun sürmesi sebebi ile olası seyahatler için pasaportsuz başvuru tercihi sunulur. Pasaportsuz başvurular 910 TL'dir. Bu şekilde vize işlem sürecinin pasaportsuz olarak tamamlanmasına imkan sağlamaktadır. Detaylı bilgi için 0212 334 2828 numaralı hattan destek alabilirsiniz.