• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Genel / 
  • En iyi Etkinlik Mekanları

En iyi Etkinlik Mekanları

İstanbul'un En İyi Etkinlik Mekanları

İstanbul inanılmaz bir kent ve yapılan etkinlikler iyi bir ekiple ve en iyi etkinlik mekânları tercih edildiği zaman başarıyı yakalayabiliyor. Etkinlik mekânları oldukça fazla dolayısıyla bu büyülü şehirde hangisini seçeceğinize karar veremeyebilirsiniz. Mekânın güzel olması önemli bir unsurdur ancak tasarımı ve kaç kişiyi ağırlayabileceği kısacası sunduğu imkânlar size faydalı olacak kriterlerdir. Etkinlik mekânı, hem mekânın güzel olması hem de kurumun ihtiyacına yönelik değişiklik gösterebilir. Dolayısıyla etkinlik mekânları arasında seçeceğiniz yer için öncelikle kriterlerinizi ve ihtiyaçlarınızı doğru belirlemelisiniz. 

Siz de ise kurumsal etkinlik organizasyonlarını planlarken içeriğimizden faydalanabilirsiniz. Bu yazımızda, en iyi etkinlik mekânı nelerdir konu hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu mekânlara nasıl ulaşabileceğiniz gibi önemli noktaları sizler için araştırdık. Merak ettiğiniz bütün detaylar yazımızda sizleri bekliyor.

Divan Kuruçeşme

Kurumsal organizasyon için ilk önerimiz Divan Kuruçeşme, büyüleyici Boğaz manzarası ve ilham verici deneyimler için unutulmaz anlar sunan ayrıcalıklı buluşma noktasıdır. Divan Kuruçeşme, köklü mirası ile misafirlerinin hikâyelerine ortak olmaktadır. Boğaz'ın büyüleyici mavisinin yanı başında, en özel anların keyfini çıkarmak için damaklarda iz bırakan lezzetleri, harika etkinliklerle yeni adımları kutlayan Divan Kuruçeşme, sizlere iz bırakan anlar sunuyor. Dünyanın en etkileyici şehri İstanbul'un kalbinde, unutulmaz deneyimlere ac¸ılan o¨zel bir mekân isteyenlerin uğrak yeridir. Tarihsel dokunun ortasında bulunan mekân 14. yüzyılda yalı olarak inşa edildikten sonra seneler içerisinde diplomatik ağırlamalar, galalar, özel yemek ve kurumsal organizasyonlar gibi iz bırakan çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmıştır. Tarihi yapının ihtişamını modern uyumlu bir mekânda buluşturmak için restore edilen yapı, ev sahipliği ile mekânın mirasına uygun deneyimlerin buluşma noktasıdır. İstanbul’un kalbinde 11.600 metrekarelik bir alanda yer alan Divan Kuruçeşme konferans, canlı performanslar, kurumsal toplantılar, yemekler, sergiler ve lansmanlar gibi unutulmaz anlarınız için kapılarını açıyor. Davetlerden kurumsal iş toplantılarına, etkinlik özelinde dikkatli bir şekilde düzenlenen alanları ile Divan Kuruçeşme, en yeni teknoloji ekipmanları ve profesyonel hizmeti ile organizasyonları değerli konuklarına sunmaktadır. Bu sayede hafızalarda iz bırakan muhteşem etkinlikler yapılmaktadır. Davetleri benzersiz kılan hizmet anlayışıyla Divan Kuruçeşme, her alanda farklı sergiler, moda defileleri, kurumsal etkinlikler ve lansmanlar için çeşitli sunumları ile öne çıkıyor. Divan Kuruçeşme organizasyon mekânı için öne çıkan özellikleri aşağıdaki gibidir;

  • Özel tasarlanmış sunum ve sergi alanları,
  • Ses izolasyonuna sahip alanlar,
  • Temaya göre sunulan ikramlar ve kokteyl menüleri,
  • Özel konseptlere göre masa düzeni,
  • En yeni teknoloji ses ve ışık sistemi, dev ekranlar,
  • Etkinliğe uygun davet imkânları.

The Seed

Bir diğer etkinlik mekânı The Seed, 10 kişilik toplantılardan çok daha fazlası 600 kişilik davetlere kadar, çeşitli içerikli pek çok etkinliği bünyesinde ağırlayabilen mekânlardan biridir. The Seed, özel olarak çeşitli konseptlerde hazırlanmış, özel etkinliklerde misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz alanlar sunmaktadır. Bünyesinde kongre, fuar, kurumsal etkinlik organizasyonu ve etkinliklere yönelik pek çok hizmet sunmaktadır. Fransa ve Dünya’nın birçok ülkesinde kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarına göre çözümler üreterek başarılı organizasyonlar yapmanıza yardımcı olmaktadır. The Seed modern mimarisi, panoramik Boğaz manzarası ve hizmet anlayışıyla ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. 1.700 m2’lik alanda, önemli kurum ve kuruluşlara hizmet vermekte ve etkinliklere göre çözümler sunmaktadır. 

Sicimoğlu Köşk

Sicimoğlu Köşk tarihi dokusu, klasik ve modernin göz alıcı dengesi ile dizayn edilmiş özel etkinlik salonlarına sahiptir. Boğaz’a ve Koru’ya açılan balkonu ile kurumsal organizasyon buluşmalarınız için harika bir seçenek sunuyor.

ESA Espor Arena 

İstanbul Maslak'ta, yer alan ESA Arena, lansman için en iyi etkinlik mekânı olarak listenin önemli mekânlarındandır.  3.750 m2 alan üzerine kurulan 850 m2 fuaye ve çok sayıda oturma kapasitesine sahip bir alandır. Aynı zamanda ayakta 1.000 kişi kapasiteli salon olarak da kullanılabilmektedir. LED ekrana sahip 190 m2'lik bir sahne ve seminer odaları bulunmaktadır.

Cahide Plazzo 

Cahide Plazzo, gala ve etkinlikler için tercih edilen en iyi etkinlik mekanı listesinde yerini almaktadır. Maslak 1453’te yer alan Cahide Palazzo keyifli vakit geçirebileceğiniz yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Özellikle harika mimarisiyle göz dolduran Cahide Plazzo misafirlerin mutlu olmasını sağlayacak yerlerden biri. 3.500 metrekare alanda konumlanan mekan gösterişli ve sofistike mimarisi aynı zamanda ünlü sanatçıların performanslarıyla size muhteşem bir akşam sunuyor.

Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center 

Bir başka organizasyon mekânı ise İstanbul’un iş ve eğlence merkezlerine yakın mesafede yer alan Hilton İstanbul Bomonti. Muhteşem mimarisi ve inanılmaz manzarası ile misafirlerine kusursuz bir deneyim sunmaktadır. Boğaz manzarasını sunan Hilton İstanbul Bomonti konferans ve kurumsal etkinlik organizasyonları için kullanabilecek 12.000 metrekare alana, 6.350 kişilik kapasiteye sahip toplantı odaları ve 2 balo salonu mevcuttur. Otel içinde butik mağazalar da bulunmaktadır. Osmanbey metro istasyonuna kısa mesafede yer alan Hilton İstanbul Bomonti Dolmabahçe Sarayı’na 2 kilometre mesafe uzaklıkta bulunur.

Siz de yukarıda bahsettiğimiz en iyi etkinlik mekânları arasından kriterleriniz ve ihtiyaçlarınıza en uygun mekânı seçebilirsiniz, detaylı bilgi için 0212 334 2828 numaralı hattımızı kullanabilirsiniz.