• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Vize / 
  • Dubai Vize Ücretleri

Dubai Vize Ücretleri

Dubai Vize Ücreti 2022

Dubai vize ücretleri ne kadar sorusu sıkça karşılaştığımız sorulardan birisi. Sonfiyat.com olarak, kardeş kuruluşumuz Vikingturizm kaynaklı bu hizmeti sizlere sağlayabiliyoruz. 2022 yılı Dubai vize ücretleri hakkında detaylı bilgi için web sitemizi incelemeye devam edebilirsiniz.

Dubai Vize Ücretleri 2022 Yılında Ne Kadar Olacak?

Dubai vize ücreti 2022 yılı için yeni bir fiyat standardı karşılığında temin ediliyor. Fiyatlar yetkili mercilerle belirlenirken, seyahat acentaları ve bu tip hizmetleri veren kurumlarca, son kullanıcı ile buluşuyor. Bizler de danışmanlık hizmeti veren kurumlar olarak geçen yıla oranla bu 2022 yılı Dubai vize ücreti konusunda herhangi bir zam uygulanmadığını bildirmek isteriz.

Dubai Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dubai vize başvuruları sadece yetkilendirilmiş acente ve aracı kurumlar tarafından BAE Göçmenlik Ofisi'ne online olarak yapılabilmektedir.  THY ve Emirates havayolu şirketlerinden vize temin edilmesi durumunda sadece vizenin temin edildiği havayolu şirketi ile seyahat etme zorunluğu bulunmaktadır. Dubai vize başvurularında pasaporta herhangi bir vize etiketi uygulanmayıp vize digital olarak kişiye özel üretilmektedir. Vize başvurusu için hiçbir orijinal belge ve pasaporta ihtiyaç bulunmamaktadır, tüm belgeler renkli taranmış kopya ile yapılabilmektedir. Vize başlangıç tarihi itibari ile ülkeye giriş yapıldıktan sonra 30 gün kalış hakkı verilmektedir.

Dubai Vize Ücreti Ne kadar?

Dubai Vize Ücreti + Kovid-19 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası Ücretleri:

Dubai vize başvurularında yaş aralığı farketmeksizin tüm başvuru sahiplerinden standart vize ücreti tahsil edilmektedir. Dubai vize ücretleri talep edilen vize süresine göre değişkenlikler gösterebilmektedir. Tek girişli ve 30 günlük Dubai vize ücreti 105 USD olup 1 Aylık Covid-19 Teminatlı sigorta paketi dahil ücretlendirme 130 USD olarak belirlenmiştir.

·         Tek girişli ve 90 günlük Dubai vize ücreti 365 USD

·         Çok girişli ve 30 günlük Dubai vize ücreti 435 USD

·         Çok girişli ve 90 günlük Dubai vize ücreti 665 USD

Ödenmiş olan vize ücretinin vize değerlendirme sürecinde seyahatin iptal olması veya vizenin ret edilmesi gibi durumlarda ücret iadesi bulunmamaktadır.

Yetki Alanları ve Görev Bölgeleri: Dubai vize başvurularında başvuru sahibinin ikamet yeri başvuru sürecine etki etmemektedir. Türkiye’nin herhangi bir şehrinde ikamet eden başvuru sahipleri acentemiz vasıtası ile vize başvurularını yapabilirler.

Dubai Vize Randevusu Nasıl Alırım?

Dubai vize randevusu alabilmeniz için birkaç adımdan oluşan işlemleri tamamlamanız gerekmektedir. Bu operasyonları danışmanlarımızla rahatlıkla çözebilirsiniz. Randevu ve Dubai vize işlemleri konusunda destek alabileceğiniz 0212 334 2828 numaralı hattımızı istediğiniz zaman arayabilirsiniz. 

En uygun Dubai uçak bileti için tıklayın.