• Anasayfa / 
  • Haberler / 
  • Vize / 
  • 2022 Yılı Amerika Vize Ücretleri

2022 Yılı Amerika Vize Ücretleri

Amerika Vize Ücreti 2022

Amerika vize ücretleri ne kadar sorusu sıkça karşılaştığımız sorulardan birisi. Sonfiyat.com olarak, kardeş kuruluşumuz Vikingturizm kaynaklı bu hizmeti sizlere sağlayabiliyoruz. 2022 yılı Amerika vize ücretleri hakkında detaylı bilgi için web sitemizi incelemeye devam edebilirsiniz.

Amerika Vize Ücreti 2022 Yılında Ne Kadar Olacak?

Amerika vize ücreti 2022 yılı için yeni bir fiyat standardı karşılığında temin ediliyor. Fiyatlar yetkili mercilerle belirlenirken, seyahat acentaları ve bu tip hizmetleri veren kurumlarca, son kullanıcı ile buluşuyor. Bizler de danışmanlık hizmeti veren kurumlar olarak geçen yıla oranla bu 2022 yılı Amerika vize ücreti konusunda herhangi bir zam uygulanmadığını bildirmek isteriz.

Amerika Vize Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?

Amerika vize başvuruları sadece ABD Ankara Büyükelçiliği ve ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından kabul edilmektedir.

Herhangi bir aracı kurum / başvuru merkezi veya vize konusunda yetkilendirilmiş farklı bir kurum bulunmamaktadır.

Vize ücretleri başvuru öncesinde kredi kartı ile online olarak ödenmelidir.

Ödeme yapıldıktan sonra herhangi bir iptal etme durumu, ücret iadesi gibi bir durum söz konusu değildir.

Amerika Vize Ücreti Ne Kadar?

Amerika vize ücreti 160 USD’dir. Birçok kullanıcı gibi, Amerika vize ücretini nasıl ödeyeceğim? Diyorsanız aşağıdaki içeriğimizden faydalanabilirsiniz.

Vize ücretleri başvuru öncesinde kredi kartı ile online olarak ödenmekte ve B1/B2 vize kategorisi için 2022 yılı vize ücreti 160 USD’dir, nakit ödeme kabul edilmemektedir.

Başvuru sahibi tarafından kaynaklanan herhangi bir sebepten dolayı vize başvurusundan vazgeçilmesi veya seyahatin iptal edilmesi durumunda ödenen vize ücretinin kesinlikle iadesi mümkün değildir.

Vize müracaatı sonrasında vize değerlendirilmesinin olumsuz sonuçlanması durumunda vize ücret iadesi bulunmamaktadır.

Amerika Vize Randevusu Nasıl Alırım?

Amerika vize randevusu alabilmeniz için birkaç adımdan oluşan işlemleri tamamlamanız gerekmektedir. Bu operasyonları danışmanlarımızla rahatlıkla çözebilirsiniz. Randevu ve Amerika vize işlemleri konusunda destek alabileceğiniz 0212 334 2828 numaralı hattımızı istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Amerika Vizesi nasıl alınır? Konulu içeriğimizi okuyarak diğer tüm detaylara da erişebilirsiniz.