Almanya Uçak Bileti Fiyatları

Almanya Uçak Bileti

Almanya uçak bileti almadan önce seyahat edeceğiniz ülke hakkında bazı bilgilere ihtiyacınız olacaktır. Almanya uçak bileti fiyatları yazımızda sizler için önemli bazı bilgileri araştırdık.

Almanya, dünden bugüne tarihi, ekonomisi ve göz alıcı kentleriyle hem Avrupa'nın hem de dünyanın önemli ülkeleri arasında bulunmaktadır. Ülkenin başkenti Berlin’dir. Para birimi ise, Euro?.Türkiye ve diğer ülkelerden gelen bir göçmen nüfusa ev sahipliği yapmaktadır. Ülkenin başta Berlin olmak üzere görülecek pek çok önemli yeri vardır. Göz alıcı yapıları ve yeşil alanlarıyla muhteşem bir güzellikteki bu bölgeler arasında uçak üretimiyle tanınan ve Avrupa'nın önemli sanayi kentlerinden biri olan Hamburg, eşsiz caddeleri ve ünlü müzeleri ile Münih aynı zamanda Avrupa'nın dikkat çeken ticaret merkezlerinden olan Frankfurt görülmeye değer yerler arasındadır.

Schengen sınırları içerisinde yer alan ve dünyanın ekonomik bakımdan güçlü ülkeleri arasında olan ülke; yalnızca sanayisiyle değil Orta Çağ şehirleri, müzeleri, festivalleri, mimarisi ve Ren Nehri kıyılarıyla keşfetmeye değer çok sayıda güzellik sunuyor. Orta Avrupa’nın en çok turist çeken ülkelerinden biri olan Almanya’da gezilecek yerler arasında ilk durak elbette Berlin olacaktır. Ülkenin önemli şehri olan Berlin ayrıca dünyanın kültür başkentlerinden biridir. Görülecek yerlerden bazıları; Postdamer Platz, Televizyon Kulesi, Parisier Platz, Alexander Platz, Berlin Film Müzesi, Berlin Duvarı ve Bergama Müzesi.  Hareketli caddeleri, sokak lezzetleri ve festivalleri ile ülkede görülmesi gereken önemli yerlerden biri de Münih. Bavyera Alpleri’nin kuzeyinde bulunan bölge eğlence ve alışverişin merkezi olarak birçok turisti ağırlıyor. Ülkenin eski şehirlerinden olan Köln ise sahip olduğu zenginliklerle muhteşem destinasyonlardan biri olabilir. Ren Nehri’nin ikiye böldüğü kent Avrupa’nın sanat ve eğlence merkezidir. Almanya uçak bileti fiyatları, hangi havaalanları kullanılır, kaç saatte Almanya’ya gidilebilir, Almanya uçak bileti fiyatları -pegasus, gibi konuyla ilgili önemli tüm detayları bir araya getirdik. 

Almanya Uçuş Bilgileri Hakkında

Almanya uçak bileti için Türkiye ve Almanya arasında her gün binlerce sefer yapılmaktadır. Almanya kentlerine en fazla uçuş Türkiye’den bu şehirlerden yapılmaktadır; İstanbul ve İzmir. Almanya da en çok uçuş yapılan şehirler ise; Berlin, Frankfurt ve Düsseldorf. İki ülke arasındaki uçuşlar genellikle 3 ila 4 saat sürer. Diğer şehirlerde yapılan uçuşlara bağlı olarak süre değişiklik gösterebilmektedir. Ülkemizden Almanya'ya direkt uçuş seferleri olan şehirler; Berlin, Hannover, Hamburg, Bremen, Friedrichshafen, Karlsruhe, Düsseldorf, Leipzig, Münih, Erfurt, Köln, Dresden, Memmingen, Münster, Frankfurt, Saarbrücken, Stuttgart ve Nürnberg.

Almanya Uçak Bileti Fiyatları

Almanya uçak bileti fiyatları pegasus birkaç ay sonrası (özellikle şubat ve mart ayları) ortalama 1.503,00 TL olarak karşımıza çıkmaktadır. Daha yakın tarihlerde Türkiye Almanya uçak bileti fiyatları daha yüksek fiyatlıdır. En uygun fiyatlı Amerika uçak bileti fırsatlarını kaçırmamak için yaz döneminde 60 gün kışın 25 gün öncesinden uçak biletinizi satın almalı veya rezervasyon yaptırmalısınız. AlmanyaTürkiye uçak bileti fiyatları sezonlara bağlı olarak değişebilmektedir. Ocak, Kasım ve Aralık ayları Almanya’ya gitmek için yüksek fiyatlı dönemlerdir. Bu zamanlardaki fiyatlar senenin diğer dönemlerinden daha pahalıdır. Daha uygun fiyatları bulabileceğiniz aylar ise; Haziran, Mayıs ve Temmuz. Karasal iklim görülen ülkede, yaz dönemi sıcakken kış aylarında oldukça soğuktur. Güzel bir seyahat geçirmek isteyen kişiler genel olarak mayıs ve eylül ayları arasını tercih ediyor. Özellikle yaz döneminde ve tatil günlerinde iki ülke arasındaki uçuşlarda, yoğun talep oluyor. Almanya uçuşlarının bu şekilde yoğun olmasının nedeni gurbetçilerin talebi ve bu aylarda düzenlenen festivallerdir. Birçok etkinlik olduğu için uygun Almanya uçak bileti bulmakta zorlanabilirsiniz. Münih'teki Oktoberfest, en popüler etkinliktir. Dolayısıyla Almanya bilet fiyatları artırıyor. Bu yüzden erken rezervasyon yapılmalıdır. Seyahat severler havaların ısınması ve etkinlikler nedeniyle yaz dönemini tercih ediyor fakat bu dönemde uçuş fiyatları oldukça artmaktadır. En ucuz İstanbul Almanya uçak bileti için biletlerinizi birkaç ay önce aldığınızdan emin olun. Berlin'e gitmeyi planlıyorsanız, Berlin uçak bileti için şehir tüm yıl yoğun olduğundan erken rezervasyon ile size uygun fırsatları yakalayabilirsiniz. Frankfurt'daki otomobil ve kitap fuarına ziyaret için de çok daha erken rezervasyon yapmanız gerekebilir. Seyahat etmek istediğiniz dönem içinde herhangi bir festival olup olmadığına dikkat edin çünkü Almanya bilet fiyatları artacaktır.

Almanya Uçak Biletini Satın Almadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • Almanya uçak bileti alırken bilet kurallarını ve aynı zamanda gizlilik politikası bölümünü okuyunuz.
  • Gideceğiniz ülkenin varsa vize prosedürünü öğreniniz. 
  • Check-in işlemlerinizi uçuşunuzdan önce bitirmeniz ve uçuştan minimum 2 saat önce havaalanında olmanız gerekir. 

Almanya'ya Nasıl Gidilir?

Almanya'ya ülkemizdeki havalimanlarından direkt uçuş veya aktarmalı şekilde her zaman Almanya uçak bileti fiyatları alternatiflerini bulabilirsiniz. Almanya uçak bileti satın alırken önemli nokta büyük yüzölçümü olan ülkede uçmak istediğiniz şehri ve bölgeye yakın noktaları belirleyerek fiyatların yüksek olduğu ya da daha uygun olduğu dönemlere göre planlama yapabilmenizdir. Doğudan batıya uzun bir yol hattına sahip olan Almanya’da ulaşım ağı oldukça gelişmiştir. Havayolu, demiryolu ve karayolu altyapısının sağlam olması ülke genelinde ve Avrupa'nın diğer ülkeleri ile olan ulaşımı kolaylaştırmaktadır. Son olarak Almanya Schengen bölgesi üyelerinden olduğundan Almanya uçak bileti için Schengen vizesi alınması gerekir.  

Detaylı bilgi ve uçak bileti alımı konusunda destek için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan faydalanabilirisniz.

Sıkça sorulan sorular

Almanya uçak bileti fiyatları ne kadar?

Almanya uçak bileti fiyatları dönem dönem değişiyor. Bu nedenle kampanyaları takip etmekte fayda var. Ya da Sonfiyat.com'dan biletinizi taksitle alabilirsiniz.

Ucuz Almanya uçak bileti nereden alınır?

Sonfiyat.com'dan en son fiyata ucuz Almanya uçak bileti satın alabilirsiniz. Üstelik taksit seçenekleriyle ödeme kolaylığı da var!