2024 Müze Fiyatları

Müze ve Tarihi Yerler 2024 Fiyat Güncellemesi

Türkiye'nin zengin tarihi ve kültürel mirası, T.C. Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı tarafından titizlikle korunmakta ve bu eşsiz mirasın parçaları olan saraylar, köşkler, kasırlar, müzeler ve tarihi fabrikalar, tarih tutkunları ve kültür gezginleri için adeta birer hazinedir. Bu muazzam yapılar, sadece mimari zarafetleriyle değil, aynı zamanda içerdikleri tarihi ve kültürel değerlerle de büyüleyici bir deneyim sunmaktadır.

Son zamanlarda yapılan bir duyuru ile, bu tarihi ve kültürel zenginlikleri keşfetmek isteyen ziyaretçilere yönelik önemli güncellemeler ve bilgiler paylaşılmıştır. T.C. Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Müzecilik ve Tanıtım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı bünyesinde bulunan saraylar, köşkler, kasırlar, müzeler ve tarihi fabrikalarda gerçekleştirilecek ziyaretler için bilet fiyatları güncellenmiştir. Bu fiyat güncellemeleri, 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecektir.

Ziyaretçilere önemli bilgiler ulaştırmak adına, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından da duyurulan bu güncellemelerle ilgili detaylı fiyat bilgilerine ve diğer güncellemelere ulaşmanız için aşağıda bir detay paylaştık.

Fiyat Güncellemesi İçin Aşağıdaki Adreslere Bakabilirsiniz.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği
TÜRSAB

Ek - 1: Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na Bağlı Saray, Köşk, Kasır, Müze ve Fabrikaların Ziyaret Bilet Fiyatları
Ek - 2: T.C. İstanbul Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Varlıkları ve Müzeler Şube Müdürlüğü’nce İletilen Resmi Yazı

Detaylı bilgi için 0212 334 2828 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.